Hitachi Construction Machinery

Nederland

ZX65USB-5

This model is
available in:

Lagere bedrijfskosten

Toen we het Zaxis-5-assortiment minigraafmachines ontwikkelden, was een van onze belangrijkste doelstellingen het verbeteren van de brandstofefficiëntie. Dit zou niet alleen uw exploitatiekosten verlagen, maar ook de milieu-impact van onze apparatuur verminderen.

Om dit doel te bereiken, hebben we de ZX65USB-5 ontworpen met een geavanceerd energiebesparingssysteem. Dit combineert de ECO-modus, auto-inactieve en isochrone besturingsfuncties om het brandstofverbruik aanzienlijk te verminderen, evenals lagere geluidsniveaus en emissies. We hebben ook een nieuwe motor en een elektrische regelaar gemonteerd die samenwerken met het efficiënte hydraulische systeem van de HHH om ervoor te zorgen dat de graafmachine minder brandstof verbruikt dan het vorige model (7% minder in PWR-modus).

Optimale prestaties

Uw ZX65USB-5 is ontworpen om betrouwbaar te werken, met minimale downtime, voor een breed scala aan toepassingen. Dankzij de handige onderhoudsfuncties kunt u op het terrein snel schoonmaak- en onderhoudstaken uitvoeren en zo snel mogelijk terugkeren naar uw werk.

De dagelijkse inspectiepunten van de graafmachine zijn gegroepeerd voor eenvoudige toegang en de deksels openen wijd en gemakkelijk om de radiator, motor en brandstoftank te bereiken. Een optioneel kantelmechanisme voor de vloer biedt nog betere toegang voor service- en onderhoudswerkzaamheden.

Het schoon houden van uw ZX65USB-5 is eenvoudig, dankzij de tweedelige vloermat en een binnenfilter op het airconditioningsysteem dat stof en luchtdeeltjes doeltreffend opvangt.

Specificaties

  • TypeZX65USB-5
  • Motorvermogen (kW)34.1 kW (46.4 HP)
  • Bedrijfsgewicht (t)6 140 - 6 290 kg
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop0.22 m³
  • Max. graafdiepte (mm)3 770 - 4 120 mm
  • Graafkracht bak (kN)41.1 kN

Andere producten in Mini graafmachines

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden