Hitachi Construction Machinery

Nederland

ZX55U-5

This model is
available in:

Betrouwbare reputatie

We staan ​​erom bekend dat we betrouwbare en duurzame bouwmachines maken, en de ZX55U-5 minigraafmachine is geen uitzondering. Ontworpen om u te helpen uw deadlines voor verschillende bouwprojecten te halen, het is uitgerust met een reeks nieuwe en verbeterde functies.

Deze omvatten versterkte voorverbindingen, een verbeterde zwenkstijl en een versterkt D-frame. We hebben het ook uitgerust met een giekcilinderbeschermkap en een vakvormig mes met een onbuigzaam frame. Een kortere hendel voor het uitschakelen van de piloot zorgt ook voor extra duurzaamheid.

Een beter zicht

Als u het grootste deel van uw werkdag in de cabine van een Hitachi-minigraafmachine doorbrengt, is het belangrijk dat u zich op uw gemak en op uw gemak voelt. Twee van de verbeteringen die we aan de ZX55U-5 hebben aangebracht, waren een vergrote voorruit en deur, die u meer zichtbaarheid geven op het werkterrein en een groter gevoel van ruimte in de cabine.

We hebben ook een multifunctioneel LCD-scherm toegevoegd met een groot 3,5-inch scherm dat gemakkelijk te bekijken is bij fel zonlicht of ’s nachts. Hiermee kunt u de essentiële technische gegevens van de machine in één oogopslag bekijken, inclusief status en instellingen, en bevindt u zich binnen handbereik van uw rechterhand.

Specificaties

  • TypeZX55U-5
  • Motorvermogen (kW)28.2 kW (37.8 HP)
  • Bedrijfsgewicht (t)5 040 - 5 370 kg
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop0.14 m³
  • Max. graafdiepte (mm)3 530 - 3 830 mm
  • Graafkracht bak (kN)36.8 kN

Andere producten in Mini graafmachines

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden