Hitachi Construction Machinery

Nederland

ZX48U-5

ZX48U-5

This model is
available in:

Grotere veelzijdigheid

We hebben de ZX48U-5 ontworpen om geschikt te zijn voor een breed scala aan toepassingen. Zoals alle Zaxis-5 minigraafmachines, kan het worden gebruikt met een verscheidenheid aan hulpstukken. Dankzij de korte schommel is hij ideaal voor werken in besloten ruimtes, met name in stedelijke gebieden bij wegenbouw en utiliteitsprojecten.

Aan de achterzijde van de cabine is een nieuwe uitlaatdemper gemonteerd voor een stille werking, wat een belangrijke overweging is als u op een woonlocatie werkt. Het heeft een automatisch schakelend reissysteem, dat automatisch zijn snelheid aanpast aan de reisbelasting. Dit is handig als het blad wordt gebruikt voor landschapsarchitectuur of als de machine langs een helling beweegt.

Ultiem comfort

U kunt zeker zijn van een comfortabele werkomgeving met de ZX48U-5. De cabine is uitgerust met een brede zitting, opklapbare voetpedalen voor meer ruimte en verstelbare armleuning, evenals een vergrote voorruit en deur, en een gemakkelijk te bekijken multifunctioneel LCD-scherm en gebruiksvriendelijke bedieningselementen.

We hebben het u ook gemakkelijker gemaakt om de cabine in en uit te gaan door een instapstap toe te voegen. Wanneer de deur sluit, zorgen de extra ventilatieopeningen voor airconditioning voor een aangename temperatuur het hele jaar door. En het afdichtmiddel van de ROPS-cabine is verbeterd om de hoeveelheid stof die het binnendringt uit uitdagende werkomgevingen te verminderen.

Specificaties

  • TypeZX48U-5
  • Motorvermogen (kW)28.2 kW (37.8 HP)
  • Bedrijfsgewicht (t)4 730 - 5 060 kg
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop0.11 m³
  • Max. graafdiepte (mm)3 320 - 3 630 mm
  • Graafkracht bak (kN)32.1 kN

Andere producten in Mini graafmachines

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden