Hitachi Construction Machinery

Nederland

ZX38U-5

This model is
available in:

Duurzaam Gebouwd

Verschillende duurzame ontwerpfuncties zijn opgenomen in onze ZX38U-5, zodat u minder eigendomskosten hebt en u op tijd en binnen het budget opdrachten kunt voltooien. Deze omvatten versterkte voorverbindingen, een verbeterde zwenkstijl, een versterkt D-frame en een giekcilinderbeschermkap. Een kortere hendel voor het uitschakelen van de piloot zorgt ook voor extra duurzaamheid.

Routineonderhoud en reiniging dragen bij aan de betrouwbare prestaties van uw Hitachi-graafmachine. De ZX38U-5 heeft brede hoezen die gemakkelijk te openen zijn en de radiator en oliekoeler zijn voor het gemak naast elkaar geplaatst. Een optionele kantelinrichting voor de vloer van de cabine biedt nog betere toegang voor service- en onderhoudsprocedures.

Lagere brandstofkosten

We weten dat de productiviteit en efficiëntie van uw apparatuur een directe impact hebben op de winstgevendheid van uw bedrijf. Daarom hebben we de ZX38U-5 ontwikkeld om snel, krachtig en zuinig te zijn.

Een geavanceerd energiebesparend systeem combineert de ECO-modus, auto-inactieve en isochrone besturingsfuncties om het brandstofverbruik aanzienlijk te verminderen. Het biedt ook de extra voordelen van lagere geluidsniveaus en emissies. De nieuwe motor is gekoppeld aan een elektrische regelaar en zorgt ervoor dat deze minigraafmachine met het efficiënte hydraulische systeem werkt met minder brandstof dan het vorige Zaxis-model (15% minder in PWR-modus), terwijl de productiviteit hoog blijft.

Specificaties

  • TypeZX38U-5A
  • Motorvermogen (kW)21.2 kW (28.4 HP)
  • Bedrijfsgewicht (t)3 770 – 4 170 kg
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop0.10 m³
  • Max. graafdiepte (mm)3 060 – 3 460 mm
  • Graafkracht bak (kN)27.1 kN

Andere producten in Mini graafmachines

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden