Hitachi Construction Machinery

Nederland

ZX33U-5

This model is
available in:

Uitzonderlijke efficiëntie

We wilden dat de ZX33U-5 een grote impact had op uw grondverzet-, utiliteits- en algemene bouwprojecten, maar een kleinere impact op het milieu. Dus we hebben het ontworpen met verschillende milieuvriendelijke functies.

Neem bijvoorbeeld het geavanceerde energiebesparende systeem dat de ECO-modus combineert met de functies auto idle en electric governor om het brandstofverbruik aanzienlijk te verminderen. Dit vermindert ook de geluidsniveaus en emissies. Bovendien zorgt een nieuwe uitlaatdemper achter in de cabine voor een stille werking, die steeds belangrijker wordt voor stedelijke en milieuprojecten.

Zeer productief

Als je je tijdens het werk gelukkig en ontspannen voelt, word je productiever. Daarom hebben we de ZX33U-5 ontwikkeld met een aantal verbeteringen aan de cabine, waaronder een grotere deur en voorruit en gebruiksvriendelijke bedieningselementen op het LCD-scherm.

De onderhoudsfuncties van de minigraafmachine zijn ontworpen om u zowel tijd als geld te besparen. Routinecontroles en reiniging zijn snel en eenvoudig, dankzij de toegankelijke afdekkingen en overzichtelijke inspectiepunten.

Specificaties

  • TypeZX33U-5A
  • Motorvermogen (kW)21.2 kW (28.4 HP)
  • Bedrijfsgewicht (t)3 320 - 3 720 kg
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop0.08 m³
  • Max. graafdiepte (mm)2 790 - 3 130 mm
  • Graafkracht bak (kN)27.2 kN

Andere producten in Mini graafmachines

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden