Hitachi Construction Machinery

Nederland

ZX26U-5

This model is
available in:

Buitengewone prestatie

We hebben de ZX26U-5 productiever gemaakt dan eerdere Hitachi-minigraafmachines van dit formaat, met een snellere cyclustijd en een beter brandstofverbruik. Meer hydraulisch rendement betekent dat het in staat is tot hogere productiviteitsniveaus dan eerdere Zaxis-modellen met dezelfde hoeveelheid brandstof.

De ZX26U-5 is geschikt voor nutsvoorzieningen, funderingswerken, landschapsarchitectuur en sloop- en bouwprojecten binnenshuis en is gemakkelijk te vervoeren tussen werklocaties op een aanhangwagen van 3,5 ton. Hij heeft ook de kleinste voorste zwenkradius in zijn klasse, waardoor hij ideaal is om te manoeuvreren in krappe ruimtes.

Gebruikersvriendelijk

Zoals alle Zaxis-5 minigraafmachines, is de ZX26U-5 ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn. Dus als u voor het eerst een gebruiker van de machine bent of deze voor een bepaald project huurt, vindt u de bedieningselementen en hydraulische stuurhendels gemakkelijk te beheersen.

Geluidsniveaus zijn lager dan die van andere merken minigraafmachines, waardoor u comfortabeler kunt werken. Het vergrote voorruit biedt u een beter zicht op het werkterrein en de instap is verlaagd om gemakkelijker toegang te krijgen. Het onderhoud is ook eenvoudig, dankzij handige functies zoals: de gemakkelijk toegankelijke motor- en radiatorafdekkingen en een opnieuw ontworpen tankdeksel.

Specificaties

  • TypeZX26U-5
  • Motorvermogen (kW)14.5 kW (19.4 HP)
  • Bedrijfsgewicht (t)2 570 kg - 2 720 kg
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop0.08 m³
  • Max. graafdiepte (mm)2 730 mm
  • Graafkracht bak (kN)22.3 kN

Andere producten in Mini graafmachines

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden