Hitachi Construction Machinery

Nederland

ZX19-5

This model is
available in:

Eersteklas cabine

De ZX19-5 is vakkundig ontworpen met een nieuwe, vierkante cabine, die elke centimeter ruimte benut om een ​​comfortabelere omgeving te creëren en uw werkdag minder vermoeiend te maken. Met een gebruiksvriendelijke indeling en bediening van het interieur, zult u merken dat het eenvoudig te bedienen en efficiënt is.

U hebt ook een uitstekend zicht rondom, wat betekent dat u veiliger kunt werken op drukke vacaturesites. Een nieuw venster rechtsonder verbetert uw zicht verder. Het gebruik van platte in plaats van gebogen glasplaten betekent ook dat het gemakkelijker te repareren is.

Uitzonderlijke duurzaamheid

U kunt op de ZX19-5 vertrouwen om de klus op tijd en binnen het budget, op verschillende bouwplaatsen, klaar te krijgen. Het is gebouwd om een ​​hoge mate van beschikbaarheid en productiviteit te bieden, en lagere eigendomskosten en bevat verschillende duurzame functies. Deze omvatten: een nieuw blad van hoogwaardig staal en een grote bladcilinderbeschermer om het te beschermen tegen mogelijke schade.

Een ander voorbeeld van de duurzaamheid ervan is extra bescherming voor de hydraulische slang, die in de spuitboom is geplaatst. Dit voorkomt dat het ter plaatse in contact komt met materialen of puin.

Specificaties

  • TypeZX19-5
  • Motorvermogen (kW)10.6 kW (14.2 HP)
  • Bedrijfsgewicht (t)1920 kg
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop0.044 m³
  • Max. graafdiepte (mm)2 380 mm
  • Graafkracht bak (kN)16.0 kN

Andere producten in Mini graafmachines

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden