Hitachi Construction Machinery

Nederland

ZX17U-5 / ZX19U-5

This model is
available in:

Productief

We hebben de ZX17U-5 en ZX19U-5 ontworpen om in staat te zijn sneller te werken dan andere modellen in hun klasse. Ze zijn zeer productief en zuinig in gebruik en ideaal voor werkzaamheden in stedelijke gebieden aan wegenbouw- en nutsvoorzieningen, en in krappe ruimtes vanwege de kortstaart-zwenkradius.

Ze zijn ook gebouwd om te werken in zware omgevingen, met duurzame functies zoals een giekcilinderbescherming, een V-vormige cilinderafdekking en een D-frame. Onderhoud is snel en eenvoudig dankzij de wijd openslaande deksels en de handige plaatsing van de radiator en oliekoeler.

Comfortabel en veelzijdig

De ZX17U-5 en ZX19U-5 zijn misschien compact om in kleine ruimtes te passen, maar de cabine biedt u een ruime en aangename werkomgeving. Het heeft een luifel met drie stijlen om u een beter zicht op de werklocatie te geven, evenals een brede en luxueuze stoel en gebruiksvriendelijke functies.

Een uitbreidbaar rupsbandje maakt beide modellen geschikt voor een breed scala aan toepassingen, vooral als de ruimte beperkt is of als u meer stabiliteit nodig hebt. Ze zijn licht en compact en kunnen gemakkelijk van de ene naar de andere werklocatie worden getransporteerd.

Specificaties

  • TypeZX17U-5 / ZX19U-5
  • Motorvermogen (kW)10.6 kW (14.2 HP)
  • Bedrijfsgewicht (t)1 760 - 1 880 kg
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop0.044 m³
  • Max. graafdiepte (mm)2 190 mm
  • Graafkracht bak (kN)16.0 kN

Andere producten in Mini graafmachines

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden