Hitachi Construction Machinery

Nederland

ZX10U-6

This model is
available in:

Veelzijdig

Ons kleinste minigraafmachine-model is ontworpen om in de meest besloten ruimtes te passen. De breedte is instelbaar, dankzij de intrekbare onderwagen en het blad, tot een minimum van 780 mm en maximaal 1.000 mm. Het heeft ook een achterklepzwenkstraal van 825 mm. Dit maakt het ideaal voor het werken naast muren bij woningbouwprojecten, of in hoeken op drukke stedelijke vacaturesites.

De inklapbare rolbeugel (TOPS-compliant) maakt de machine nog compacter en gemakkelijker te transporteren. Het kan ook worden gebruikt met verschillende bijlagen, waardoor zijn veelzijdigheid voor het uitvoeren van verschillende taken nog verder wordt uitgebreid.

Krachtig

Het is misschien klein, maar onze ZX10U-6 minigraafmachine is nog steeds krachtig – met een driecilindermotor met grote capaciteit en twee rijsnelheden (2 km / u en 4 km / u). De 16-liter brandstoftank betekent dat u langdurig kunt werken zonder te tanken. Met de hendels voor de hydraulische pilootbediening kunt u de machine gemakkelijk en soepel laten werken.

De ZX10U-6 is ook duurzaam, met een enkelvoudig contragewicht hoofdframe dat de machine beschermt tegen onverwachte schokken. Betrouwbare HN-bussen worden gebruikt bij alle penverbindingen aan de voorkant en op het blad.

Onderhoud aan de ZX10U-6 vereist minimale inspanning. De kap van de machine gaat ver open om de radiator te reinigen. En als het ‘s nachts regent, kantelt u gewoon de scharnierende stoel naar voren om overtollig water te verwijderen en kunt u aan het werk gaan.

Specificaties

  • TypeZX10U-6
  • Motorvermogen (kW)9,5 kW (12,8 HP)
  • Bedrijfsgewicht (t)1.110 kg
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop0,018 - 0,024 m³
  • Max. graafdiepte (mm)1.780 mm
  • Graafkracht bak (kN)11,7 kN

Andere producten in Mini graafmachines

Prijs op aanvraag

Heb je interesse? Neem contact op!

Vul het contactformulier in en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

Contactformulier ZX10U-6

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden
x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden