Hitachi Construction Machinery

Nederland

Mini graafmachine kopen

OF

Reset

0 Result(s)

Laden... even geduld aub

Bent u op zoek naar een betrouwbare en efficiënte mini graafmachine voor uw bouw- of graafwerkzaamheden en bent u vooral werkzaam op moeilijk bereikbare plaatsen? Of op plekken met beperkte bewegingsruimte? Koop dan een mini graafmachine. De verkoop verloopt via de beste dealers welke Hitachi speciaal voor u heeft geselecteerd. Zo bent u verzekerd van een uitgebreid assortiment, zodat u zeker een oplossing vindt voor uw probleem of project.

Wat verstaan we onder een mini graafmachine?

Mini graafmachines zijn de kleinste graafmachines op de markt. Alle machines onder een gewicht van 10 ton vallen binnen deze categorie. Een mini graafmachine is klein, compact en uitermate flexibel. Daarnaast zijn ze gemakkelijker te vervoeren dan grote machines. Ze zijn daarom ideaal voor bouw- en graafwerkzaamheden in krappe ruimtes, zoals binnenshuis, in tuinen of in stadscentra.

Deze machines worden dan ook veel gebruikt door hoveniers, stratenmakers en aannemersbedrijven. In combinatie met een sloophamer of sorteergrijper kan de machine ook worden gebruikt voor sloopwerk- en rioleringswerkzaamheden.

Waarom een mini graafmachine kopen?

Mini graafmachines zijn geschikt voor verkoop en verhuur. Wanneer u een mini graafmachine wilt kopen en veelvuldig wilt inzetten, zal dit op langere termijn goedkoper zijn dan het huren.

Waar gaat u deze machine voor gebruiken? Voor een bouwproject, terreinwerkzaamheden of andere specifieke taken? Bepaal daarin ook zeker de gewenste specificaties, zoals de graafdiepte, reikwijdte, hefvermogen en andere prestatieparameters. Daarover kunt u altijd contact met ons opnemen, we zullen u van persoonlijk advies voorzien. Kortom, u hoeft geen verstrekkende voorkennis te hebben over mini graafmachines.

Ga op onderzoek uit en bekijk alle opties via de locator. Wij hebben de beste dealers van graafmachines geselecteerd. Wij zijn een betrouwbare leverancier die bekend staat om kwaliteit, duurzaamheid en goede klantenservice. Dat geldt ook voor onze dealers. Bij ons vindt u de beste mini graafmachines op de markt.

Het kopen van een mini graafmachine vereist zorgvuldige planning en onderzoek om ervoor te zorgen dat je een machine aanschaft die voldoet aan je behoeften en die langdurig meegaat. Het is raadzaam om advies in te winnen bij een van onze specialisten voordat je een definitieve beslissing neemt.

De voordelen van een mini graafmachine:

  • Een minigraver is makkelijk te besturen.
  • Een minigraver is multi-inzetbaar door de verschillende aanbouwdelen
  • Minigravers zijn er in verschillende formaten en gewichten.
  • Eenvoudig onderhoud
  • Betrouwbare motoren en sterke hydraulische functies

Hydraulische functies van een mini graafmachine

Net als andere graafmachines kunnen mini graafmachines worden voorzien van diverse hydraulische functies en aanbouwdelen. Een mini graafmachine met een hamerfunctie maakt het mogelijk om stenen, beton en andere harde materialen te breken en verwijderen. Door het aansluiten van een hydraulische hamer kan deze worden gebruikt voor sloopwerkzaamheden. Een mini graafmachine met zowel een hamer- als rotatiefunctie kan niet alleen slopen, maar ook materialen oppakken. Met behulp van een grijper die aan de arm wordt bevestigd, kan de grijper bijvoorbeeld 360 graden draaien. Bovendien beschikken sommige mini graafmachines over een snelwisselsysteem, waarmee het eenvoudig is om aanbouwdelen te verwisselen.

Mini graafmachine kopen voor uw project

Een mini graafmachine biedt een hoog niveau in productiviteit, comfort en veelzijdigheid. Ze zijn eenvoudig te bedienen en daardoor ideaal voor nutsvoorzieningen, funderingswerkzaamheden, tuinaanleg, bouwprojecten en sloopwerkzaamheden in gebouwen. Heeft u nog vragen voordat u overgaat tot de aankoop van een mini graafmachine? Of bent u ervan overtuigd dat het kopen van een machine voor u de beste optie is? Neem dan contact op met een van onze dealers?

Vind de beste mini graafmachine via Hitachi!

Een mini graafmachine kopen is een investering waarbij u niet over één nacht ijs gaat. Daarom wilt u, naast een machine van hoogwaardige kwaliteit, een leverancier die de juiste service en garantie biedt. Dat geven de door ons geselecteerde dealers. Bekijk onze locator en vind de beste mini graafmachine.

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden
x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden