ZX350LC-7

This model is
available in:

You’re in control

U staat centraal in het ontwerp van de nieuwste serie Hitachi graafmachines. Om machines van de vorige generaties te verbeteren, hebben we ons gericht op uw ervaring in de cabine als machinist.

We hebben onderzocht met welke uitdagingen u wordt geconfronteerd als eigenaar van een succesvol bedrijf. Vervolgens hebben we ons verdiept in manieren waarop we u kunnen ondersteunen tijdens de gehele levenscyclus van uw machine.

Door u centraal te stellen in de Zaxis-7-serie, nodigen we u uit om controle te nemen – over uw werkomgeving en over uw machinepark. Door met u samen te werken, helpen we
u om uw visie vorm te geven.

Volledige controle

De nieuwe Zaxis-7-serie middelgrote graafmachines biedt u alle controle. U kunt volledig vertrouwen op de prestaties van de machines en de ondersteuning op basis van de technologische expertise en services die Hitachi levert.

Bediening

Het verbeterde comfort en de veiligheidsvoorzieningen die binnen handbereik liggen in de verfijnde cabine van de Zaxis-7-graafmachines maken het gemakkelijk om productief te werken zonder vermoeid te raken.

Voel het verschil

De opnieuw ontworpen, geavanceerde cabine van de Zaxis-7- graafmachine biedt u de perfecte werkomgeving. De ultraruime ZX350LC-7 beschikt over een luxueuze toonaangevende cabine die uiterst comfortabel en hoogwaardig is, het laagste geluidsniveau op de markt garandeert, en 20% minder trilling heeft ten op zichte van de vorige generatie.

Specificaties

  • TypeZX350LC-7 / ZX350LCN-7
  • Motorvermogen (kW)210 kW (ISO14396)
  • Bedrijfsgewicht (t)35.200 – 37.500 kg
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop1,15 – 1,86 m³
  • Max. graafdiepte (mm)6.360 - 7.380
  • Graafkracht bak (kN)246 kN

Andere producten in Medium rupsgraafmachines

Prijs op aanvraag

Heb je interesse? Neem contact op!

Vul het contactformulier in en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

Contactformulier ZX350LC-7

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden
x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden