Hitachi Construction Machinery

Nederland

ZX300LC-6

This model is
available in:

Hoogste productiviteit

Onze ZX300LC-6 heeft het hoogste vermogen in zijn klasse, wat een hogere productiviteit betekent voor uw algemene bouwprojecten en veeleisende stedelijke werklocaties zoals wegenaanleg. De zescilinder 186kW-motor verhoogt de productiviteit met 14% in PWR-modus (15% in ECO) in vergelijking met ons vorige model, de ZX290LC-5.

Met eenvoudige onderhoudsfuncties, minder kans op olielekken en duurzame componenten zoals vergrote trackguards, kunt u erop vertrouwen dat de ZX300LC-6 consequent en efficiënt werkt – de hele dag door, elke dag opnieuw.

Kwaliteit gegarandeerd

Kwaliteit staat bij onze productie-eenheden wereldwijd hoog in het vaandel, dus uw Zaxis-6 middelgrote graafmachine komt pas ter plaatse nadat hij strenge controles heeft doorstaan ​​op het gebied van prestaties, betrouwbaarheid en bedieningscomfort en veiligheid.

Onze toewijding aan kwaliteit is te vinden in functies zoals de selectieve katalytische reductie (SCR) en uitlaatgasrecirculatie (EGR) -systemen, die beide helpen NOx uit emissies te verminderen. Je kunt het ook zien in de duurzame hars van AES-kwaliteit die we hebben gebruikt om de console in de cabine te maken en deze te horen via het geavanceerde muzieksysteem en de stille prestaties van de machine.

Specificaties

  • TypeZX300LC-6 / ZX300LCN-6
  • Motorvermogen (kW)197kW (ISO14396)
  • Bedrijfsgewicht (t)29 900 – 32 300 kg
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop1.00 – 1.62 m³
  • Max. graafdiepte (mm)6 530 - 7 220
  • Graafkracht bak (kN)202 kN

Andere producten in Medium rupsgraafmachines

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden
x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden