Hitachi Construction Machinery

Nederland

ZX225USRLC-6

This model is
available in:

Ultieme duurzaamheid

We hebben de ZX225USRLC-6 ontworpen om te voldoen aan de eisen van het werken in besloten ruimtes. Om u maximale ondersteuning te bieden op uitdagende vacaturesites, is deze gemaakt om een ​​hoge mate van prestaties en beschikbaarheid te bieden. Een groot en sterk X-frame versterkt het onderstel, waardoor de kans op schade kleiner wordt.

De duurzaamheid wordt ook verbeterd door de O-ringen op de regelklep en de zwenkmotor, die zijn gemaakt van fluor – een zeer robuust materiaal. De onderste rol van de ZX225USRLC-6 is opnieuw ontworpen om te voorkomen dat modder binnendringt en schade veroorzaakt aan de keerring.

Innovatieve technologie

We hebben de unieke Hitachi-technologie opgenomen in ons assortiment Zaxis-6 middelgrote graafmachines als antwoord op uw behoeften. De ZX225USRLC-6 is ontworpen met verschillende functies om de efficiëntie te maximaliseren, de werkervaring te verbeteren en de algehele prestaties te verbeteren. In totaal hebben we meer dan 200 functies en componenten verbeterd om u beter te helpen de uitdagingen van de bouwsector aan te gaan.

Met dit in gedachten is de ZX225USRLC-6 uitgerust met ons unieke TRIAS II-systeem dat de hoeveelheid hydraulische olie die naar de tank wordt teruggebracht vermindert. Dit betekent dat u profiteert van een brandstofbesparing van 8% in de ECO-modus (6% in de PWR-modus), zonder dat dit ten koste gaat van de hoge productiviteit.

Specificaties

  • TypeZX225USRLC-6
  • Motorvermogen (kW)128.4 kW (ISO14396)
  • Bedrijfsgewicht (t)23 300 - 25 400 kg
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop0.51 - 1.20 m³

Andere producten in Medium rupsgraafmachines

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden
x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden