Hitachi Construction Machinery

Nederland

ZX225USLC-6

This model is
available in:

Uitzonderlijke veelzijdigheid

De ZX225USLC-6 is een van onze meest veelzijdige middelgrote graafmachines, dankzij de korte schommel en een verscheidenheid aan optionele extra’s. We hebben het ontwikkeld om een ​​hoge productiviteit en brandstofefficiëntie te bieden, vooral als de ruimte beperkt is. Vanwege zijn compacte afmetingen is hij geschikt voor een breder scala aan klussen dan het standaard 21-tons model met behoud van zijn krachtige hefkracht.

We hebben de ZX225USLC-6 ook uitgerust met twee extra spoelen in de regelklep. Dit draagt ​​bij aan de veelzijdigheid van de machine door het gemakkelijker voor u te maken om verschillende bijlagen te installeren. Voor extra flexibiliteit wordt de graafmachine standaard geleverd met twee kantelmodi.

Toewijding aan kwaliteit

We gebruikten materialen van de hoogste kwaliteit gedurende de ZX225USLC-6. Dit omvat de console in de cabine, die is gemaakt van zeer duurzame AES-kwaliteit hars die bestand is tegen schade door UV-stralen. De ruime cabine is ontworpen als de ultieme werkomgeving met ergonomische bedieningselementen en een geavanceerd audiosysteem.

Naast deze kenmerken hebben we een selectief systeem voor katalytische reductie (SCR) ontwikkeld dat ureum in de uitlaat injecteert. Deze hypermoderne technologie reduceert stikstofoxide uit emissies en voldoet aan de EU Stage IV-voorschriften.

Specificaties

  • TypeZX225USLC-6
  • Motorvermogen (kW)128.4
  • Bedrijfsgewicht (t)24 700 - 28 500 kg
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop0.51 - 1.20 m³

Andere producten in Medium rupsgraafmachines

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden
x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden