Hitachi Construction Machinery

Nederland

ZX160LC-5

ZX210LC-6

This model is
available in:

Een reputatie voor betrouwbaarheid

We hebben de ZX210-6 ontwikkeld met behulp van toonaangevende technologie om u uitzonderlijke productiviteit te bieden tegen de laagst mogelijke eigendomskosten. Met dit in gedachten, biedt de middelgrote graafmachine een aantal innovatieve functies die bijdragen aan hoge beschikbaarheid en prestaties. Deze omvatten gemakkelijke toegang tot de motor en andere componenten voor routineonderhoud.

Het hoofdbrandstoffilter schroeft op zijn plaats op de ZX210-6, die ervoor zorgt dat er geen stof in het brandstofcircuit terechtkomt. We hebben ook de betrouwbaarheid van de machine verbeterd door een rubberen slang met een flens in het ontwerp op te nemen. Dit helpt het risico van olielekken te verkleinen.

Een belichaming van veelzijdigheid

Ons doel was om u een machine te geven die niet alleen soepel, snel en nauwkeurig is, maar ook een hoge productiviteit levert. Vanwege zijn geschiktheid voor een breed scala aan toepassingen, is de ZX210-6 een van de meest populaire modellen in ons assortiment middelgrote graafmachines. Flexibiliteit is verzekerd dankzij het bevestigingssysteem voor de bevestiging van de machine, waarmee de aanbouwdelen in het oosten kunnen worden gemonteerd.

De ZX210-6 geeft je ook uitstekend zicht. Er zijn minder staven op de optionele frontbeschermkap en de overige zijn verkleind, wat helpt om eventuele blinde vlekken te minimaliseren. Bovendien is de power boost-functie met 10% verhoogd in vergelijking met eerdere modellen, wat betekent dat u profiteert van een verbeterd niveau van graafprestaties en hefvermogen.

Specificaties

  • TypeZX210‐6 / ZX210LC‐6 / ZX210LCN‐6
  • Motorvermogen (kW)128.4
  • Bedrijfsgewicht (t)21,600 – 23,700
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop0.51 – 1.20

Andere producten in Medium rupsgraafmachines

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden
x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden