Hitachi Construction Machinery

Nederland

ZX160LC-5

ZX190LC-6

This model is
available in:

Hoge productiviteit

De ZX190LC-6 profiteert van de unieke Hitachi-technologie die speciaal is ontwikkeld voor de serie Zaxis-6 middelgrote graafmachines. Het is uitgerust met ons toonaangevende TRIAS II-hydraulisch systeem, gebaseerd op intelligente technologie met drie pompen. Dit resulteert in 12% brandstofbesparing in de ECO-modus (6% in de PWR-modus), terwijl u dezelfde productiviteitsniveaus bereikt.

Dankzij zijn lichtgewicht onderstel is de ZX190LC-6 ook geschikt om op zachtere terreinen te werken, indien nodig.

Eerst voor betrouwbaarheid

Uitgerust met dezelfde reismotor en bovenstructuur van het grotere model ZX210LC-6, is de ZX190LC-6 een robuuste machine. Het is gebouwd met behulp van hoogwaardige en duurzame componenten die bijdragen aan zijn uitzonderlijke betrouwbaarheid.

De duurzaamheid wordt verbeterd door de opnieuw ontworpen onderste roller, die voorkomt dat modder de machine binnendringt. Olielekken worden verminderd door duurzame verbindingen op de hydraulische retourleidingen. En versterkte afdekkingen op de loopbrug van het platform dragen bij aan de veilige werkomgeving van de machine. Deze updates zijn slechts enkele voorbeelden van meer dan 100 vernieuwde functies en verbeterde componenten op de ZX190LC-6.

Specificaties

  • TypeZX190LC‐6 / ZX190LCN‐6
  • Motorvermogen (kW)128.4
  • Bedrijfsgewicht (t)19 600 – 21 600
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop0.45 – 1.00

Andere producten in Medium rupsgraafmachines

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden
x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden