Hitachi Construction Machinery

Nederland

ZX160LC-6

This model is
available in:

Uitzonderlijke veelzijdigheid

We hebben de ZX160LC-6 ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van de Europese bouwsector. De middelgrote graafmachine is compact en licht, en compromitteert nooit aan prestaties of duurzaamheid. Het biedt maximale veelzijdigheid en is bij uitstek geschikt voor moeilijke werkomgevingen, zoals zacht terrein of rotsachtige grond.

De power-boost-functie zorgt ervoor dat je continu het hoogste niveau van graafprestaties en hefvermogen hebt. Bovendien kunnen hulpstukken gemakkelijk worden geplaatst en vervangen dankzij het bevestigingssysteem voor de bevestiging en twee extra spoelen in de regelklep.

Bewezen technologie

De ZX160LC-6 profiteert van dezelfde geavanceerde technologie als grotere Hitachi-modellen. Het is ontworpen om u een voorsprong te geven in de steeds sterker concurrerende industrie van vandaag. Als zodanig helpt de ZX160LC-6 u brandstof te besparen dankzij de HIOS IV-technologie. Hierdoor wordt de teruggevoerde hydraulische olie naar de tank verminderd, wat betekent dat het brandstofverbruik met 8% wordt verlaagd (in PWR-modus).

Bovendien draagt ​​het nabehandelingsapparaat van de machine bij tot een vermindering van emissies en geluidsniveaus. Een groot multifunctioneel LCD-scherm biedt ook een breed scala aan nuttige technische informatie, zodat u de status en instellingen van het apparaat in één oogopslag kunt bekijken.

Specificaties

  • TypeZX160LC-6
  • Motorvermogen (kW)86.0 kW (ISO14396)
  • Bedrijfsgewicht (t)17 800 – 18 600 kg
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop0.52 – 0.82 m³

Andere producten in Medium rupsgraafmachines

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden
x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden