Hitachi Construction Machinery

Nederland

ZX135US-6

This model is
available in:

Uitzonderlijke veelzijdigheid

We hebben de ZX135US-6 ontworpen om moeiteloos te werken in krappe ruimtes. Hij is compacter dan het conventionele model van 14 ton, zonder concessies te doen aan de veelzijdigheid. Door zijn korte draaistraal is de ZX135US-6 ideaal voor werklocaties waar de ruimte beperkt is, vooral in stedelijke gebieden. Het is ook verkrijgbaar met een verscheidenheid aan opties, zoals een mes voor het sorteren.

We wilden u een machine geven die soepele, snelle en nauwkeurige prestaties biedt, waar deze ook werkt. Dit is de reden waarom we de capaciteit van de populaire power-boost-functie hebben verhoogd. Het biedt nu 10% meer capaciteit dan eerdere modellen om u een hoger prestatieniveau te bieden.

Bewezen technologie

Onze toewijding om state-of-the-art bouwmachines te leveren, is duidelijk zichtbaar in de ZX135US-6. De middelgrote graafmachine helpt u brandstof te besparen dankzij de HIOS IV-technologie. Dit vermindert de teruggevoerde hydraulische olie naar de tank, waardoor het brandstofverbruik in de PWR-modus met 7% wordt verlaagd.

Bovendien helpt het nabehandelingsapparaat op de ZX135US-6 om de uitstoot en het geluidsniveau te verminderen. Voor een gebruikersvriendelijke bediening hebben we ook een multifunctionele LCD-monitor geïntegreerd, die een breed scala aan nuttige technische informatie in één oogopslag bevat.

Specificaties

  • TypeZX135US-6
  • Motorvermogen (kW)86 kW (ISO14396)
  • Bedrijfsgewicht (t)13 900 – 16 000 kg
  • Graafkracht bak (kN)0.19 – 0.66 m³

Andere producten in Medium rupsgraafmachines

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden
x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden