Hitachi Construction Machinery

Nederland

ZX130LCN-6

This model is
available in:

Non-stop betrouwbaarheid

Zoals alle middelgrote Zaxis-6-graafmachines hebben we de ZX130-6 ontworpen om de hele dag betrouwbaar te werken. Het was belangrijk voor ons om een ​​machine te ontwikkelen die u een stressvrije dag op het werkterrein geeft, zonder onderbrekingen of complicaties. Met dit in gedachten hebben we meer dan 200 herontworpen functies opgenomen, waaronder gemakkelijke toegang tot het motorcompartiment en een gebruikersvriendelijk brandstoffilter om het onderhoud te verbeteren.

Bovendien vermindert de duurzame hydraulische verbinding het risico van olielekken, terwijl het geherpositioneerde expansievat voorkomt dat motoronderdelen oververhit raken. Deze functies dragen allemaal bij aan een graafmachine die u een hoog prestatieniveau biedt voor een breed scala aan toepassingen.

Toewijding aan kwaliteit

In al onze fabrieken in Japan staat kwaliteit voorop. Deze aanpak resulteert in een machine waar je trots op kunt zijn. We hebben de ZX130-6 ontwikkeld met dezelfde hoogwaardige componenten als de grotere Zaxis-6 middelgrote graafmachines voor superieure prestaties.

We wilden bijvoorbeeld de ultieme werkomgeving in de cabine creëren, daarom hebben we een volledig verstelbare stoel, ergonomische bedieningselementen en een geavanceerd muzieksysteem geïnstalleerd. De ZX130-6 beschikt ook over het hydraulisch systeem HIOS IV, dat helpt bij het verlagen van het brandstofverbruik met 7% in de PWR-modus.

Specificaties

  • TypeZX130-6 / ZX130LCN-6
  • Motorvermogen (kW)78.5 kW
  • Bedrijfsgewicht (t)13 400 - 15 700 kg
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop0.19 - 0.66 m³

Andere producten in Medium rupsgraafmachines

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden
x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden