Hitachi Construction Machinery

Nederland

ZX160-7

This model is
available in:

Meer winstgevendheid

Eigenaars profiteren van de indrukwekkende brandstofzuinigheid van de in een nieuw jasje gestoken ZX160-7-graafmachines. Dankzij het toonaangevende hydraulische systeem HIOS IV van Hitachi en verbeteringen aan de rijmotor wordt tot 7% minder brandstof verbruikt dan bij eerdere modellen.

Machinisten kunnen de brandstofzuinigheid verder vergroten en de kosten verminderen met de nieuwe ECO-meter, die duidelijk zichtbaar is op de multifunctionele lcd-kleurenmonitor van acht inch. Dankzij de grote veelzijdigheid van de Zaxis-7-graafmachines kunnen eigenaars hun winst verhogen door meer uiteenlopende projecten aan te pakken. De modellen zijn verkrijgbaar met een één- of een tweedelige giek.

Voel het verschil

De opnieuw ontworpen, hypermoderne cabine van de Zaxis-7-graafmachines van Hitachi is de perfecte werkomgeving voor machinisten. De bijzonder ruime ZX160-7 beschikt over een toonaangevende cabine die superieur is op het gebied van comfort en kwaliteit. Hij behoort tot de stilste machines op de markt en er zijn 16% minder trillingen dan bij de vorige generatie.

De machines zijn door het nieuwe ergonomische bedieningspaneel makkelijk te bedienen en de besturing is goed bereikbaar. Machinisten kunnen met de multifunctionele controller snel door het menu op de lcd-monitor van acht inch navigeren. Het hi-res antireflectiescherm is goed leesbaar en de vernieuwde lay-out biedt een duidelijk display en prettige functionaliteit, zoals airconditioning, DAB+ radio en Bluetooth®.

Specificaties

  • TypeZX160-7
  • Motorvermogen (kW)101,3 kW (ISO14396) / 98,6 kW (ISO9249)
  • Bedrijfsgewicht (t)17.700 – 19.000 kg
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop0,52 – 0,82 m³

Andere producten in Medium graafmachines

Prijs op aanvraag

Heb je interesse? Neem contact op!

Vul het contactformulier in en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

Contactformulier ZX160-7

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden
x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden