Hitachi Construction Machinery

Nederland

ZX135US-7

This model is
available in:

Meer winstgevendheid

Door de indrukwekkende brandstofzuinigheid verbruiken de in een nieuw jasje gestoken graafmachines ZX130-7 en ZX135US-7 tot 9% minder brandstof dan de vorige modellen, ook dankzij Hitachi’s toonaangevende hydraulisch systeem HIOS V.

De kosten gedurende de gehele levensduur zijn lager door de nieuwe motor die voldoet aan Stage V, en waarbij geen SCR-systeem nodig is. Ureum, vervanging van filters en het daarbij behorende onderhoud zijn dus niet meer nodig. Met de geheel nieuwe ECO-meter kunnen machinisten de brandstofzuinigheid verder vergroten en de kosten verminderen.

Bovendien kunnen hulpstukken snel worden gewisseld dankzij het verbeterde steunsysteem voor hulpstukken op de monitor. Dit geeft de machinist meer controle, en dankzij de uitstekende inzetbaarheid van de Zaxis-7-graafmachines kunnen eigenaars hun winst verhogen door meer uiteenlopende projecten aan te pakken.

Voel het verschil

Machinisten zullen de perfecte werkomgeving van de opnieuw ontworpen, hypermoderne Zaxis-7 zeker weten te waarderen. De bijzonder ruime ZX130-7 en ZX135US-7 bieden superieure comfort en kwaliteit. Ze behoren tot de stilste machines op de markt en er zijn 16% minder trillingen (in de ZX130-7) dan bij de vorige generatie. De cabine van de ZX135US-7 heeft een 15 cm bredere deuropening en een ruimer interieur, met meer beenruimte voor meer comfort.

De machines zijn door het nieuwe ergonomische bedieningspaneel makkelijk te bedienen en de besturing is goed bereikbaar. De stoel en console bewegen synchroon, zodat machinisten zich aan het eind van de werkdag minder moe voelen. Met de verbeterde opstelling van de pedalen en de ruim voldoende afstand tussen hoofd en plafond is dit de ruimste Hitachi-cabine tot nu toe.

Specificaties

  • TypeZX135US-7
  • Motorvermogen (kW)74 kW (ISO14396) / 73 kW (ISO 9249)
  • Bedrijfsgewicht (t)14.100 - 16.300 kg
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop0,19 - 0,66 m³

Andere producten in Medium graafmachines

Prijs op aanvraag

Heb je interesse? Neem contact op!

Vul het contactformulier in en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

Contactformulier ZX135US-7

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden
x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden