Hitachi Construction Machinery

Nederland

Medium graafmachine kopen

OF

Reset

0 Result(s)

Laden... even geduld aub

Wilt u een medium graafmachine kopen voor uw (bouw)project? Dan bent u bij Hitachi aan het juiste adres. Onze medium graafmachines zijn geschikt voor een veelzijdigheid aan werkzaamheden, zoals algemene constructiewerkzaamheden en grondverzet. Wij hebben een decennialange ervaring in het maken van medium graafmachines en zijn gespecialiseerd in hydraulische graafmachines. Daarom weten wij zeker dat wij de juiste machine hebben voor uw project.

Hitachi is een van de meest vooraanstaande fabrikanten ter wereld op het gebied van bouwmachines. De medium graafmachines die Hitachi in haar assortiment heeft, zijn uitermate geschikt voor allerlei klussen.

De mogelijkheden van een medium graafmachine kopen

Bij Hitachi vindt u een uitgebreid aanbod aan medium graafmachines. Dit type machine is bovendien het populairste in ons assortiment. Waarom? Misschien komt het door de veelzijdigheid aan toepassingen waarbij de medium graafmachine inzetbaar is. Of misschien komt het door de comfortabele cabines en gebruiksvriendelijke bedieningselementen die in alle medium graafmachines te vinden zijn. De cabines van onze medium graafmachines zijn voorzien van een geïntegreerde console en stoelvering, waardoor u minder snel vermoeid raakt tijdens het werk. Bovendien is uw houding hierdoor ergonomisch en biedt het comfort minder geluid en vibraties.

Daar blijft het echter niet bij, want de medium graafmachines zijn ook nog eens duurzaam vanwege hun zuinige motoren, waarmee ze tot wel 20% minder brandstof verbruiken. Bovendien hebben veel van onze modellen een ECO-meter, waarmee u controle hebt over het brandstofverbruik en optimale efficiëntie kunt bereiken.

Hitachi staat bekend om haar unieke, gespecialiseerde hydraulische systemen in onze machines. Dat geldt natuurlijk ook voor onze medium graafmachines. Dankzij Hitachi’s unieke TRIAS III en HIOS V hydraulische systemen verbeteren de prestaties van uw medium graafmachine en kunt u iedere klus aan.

Wilt u er zeker van zijn dat uw machine of vloot in de juiste staat verkeert en op tijd wordt onderhouden? Met Owner’s Site, ConSite en de ConSite Pocket app kunt u precies zien wat de staat van uw medium graafmachine(s) is. Sensoren houden 24 uur per dag, 7 dagen in de week de motor- en hydraulische olie in de gaten. Zo voorkomt u verrassingen en kunt u op tijd preventief onderhoud plegen.

Waarom kiest u voor Hitachi?

Wilt u een medium graafmachine kopen en bent u op zoek naar een betrouwbaar product bij een betrouwbare leverancier? Dan bent u bij Hitachi aan het juiste adres. De hoogwaardige machines worden over de hele wereld gebruikt voor allerlei verschillende soorten klussen. Onze medium graafmachines worden gemaakt met de nieuwste technologieën en voldoen aan alle internationale normen en eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Bij Hitach kunt u machines zowel huren als kopen, nieuw of tweedehands. Bij onze gebruikte machines krijgt u tevens garantie en dezelfde kwaliteit als onze nieuwe machines. Bovendien kunt u bij Hitachi gebruikmaken van flexibele financieringsopties voor graafmachines. Deze mogelijkheid bieden wij aan onder de naam ‘Zaxis Finance’, in samenwerking met BNP Paribas Leasing Solutions.

Service & Onderhoud

Een grote aankoop als een medium graafmachine moet natuurlijk samengaan met een premium service en goed onderhoud van de leverancier. Bij Hitachi hebben we een eigen serviceorganisatie die onderhoudsbeurten, reparaties en schadeherstel uitvoert. Onze monteurs werken op locatie, komen vanuit onze verschillende servicevestigingen en worden doorlopend bijgeschoold zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Zo kunnen ze veel reparaties en storingen op locatie uitvoeren en direct oplossen.

Garantie bij het kopen

Bij het kopen van uw medium graafmachine krijgt u bij Hitachi standaard een Powertrain Garantie aangeboden. Dit betekent dat uw machine standaard voor vijf jaar (met een max van 9.000 uur) is verzekerd van de optimale service en inzet van Hitachi Construction Nederland. U kiest bij ons namelijk niet alleen voor de hoogste kwaliteit qua product, maar ook op het gebied van service. De machine die u koopt moet optimaal resultaat leveren en daardoor goed worden onderhouden. Zo verhoogt u de bedrijfszekerheid van de machine en behoudt deze zijn waarde.

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden
x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden