Hitachi Construction Machinery

Nederland

ZX890LCH-6

This model is
available in:

Uitstekende duurzaamheid

De ZX890-6 is onze meest duurzame machine tot nu toe. Het is ontworpen en ontwikkeld om de hele dag en elke dag in een zware omgeving te werken. Het heeft versterkte onderdelen, zoals de beschermkap voor de reismotor en de spanrol, om te beschermen tegen schade op veeleisende locaties. De versterkte arm verbetert ook de duurzaamheid bij graven en laden.

Voor een betere motorbescherming hebben we een versterkte nieuwe injector toegevoegd en het expansievat bovenop het koelcircuit van de motor gemonteerd om te voorkomen dat motoronderdelen gedeeltelijk opwarmen. Een batterij-uitschakelaar helpt bij het behouden van batterij-energie tijdens langdurige opslag en zorgt voor veilig en eenvoudig onderhoud.

Geavanceerde technologie

De ZX890-6 blinkt uit in uitdagende werkomgevingen dankzij zijn unieke geavanceerde technologie. HIOS IIB verhoogt zijn productiviteit en efficiëntie, met een 6% brandstofreductie (in PWR) -modus. Een nabehandelingsapparaat helpt de uitstoot en het geluidsniveau te verminderen.

Met behulp van de multifunctionele LCD-monitor kunt u de status en instellingen van de machine controleren, inclusief olie- en koelvloeistofniveaus. U kunt ook gebruikmaken van ons externe bewakingssysteem, Global e-Service, om de prestaties van uw graafmachine 24/7 te controleren. Hiermee kunt u de efficiëntie maximaliseren en de downtime minimaliseren.

Specificaties

  • TypeZX890LCH-6
  • Motorvermogen (kW)382 kW
  • Bedrijfsgewicht (t)84 400 – 87 300 kg
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop1.9 – 5.0 m³

Andere producten in Grote graafmachines

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden
x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden