Hitachi Construction Machinery

Nederland

ZX690LCH-6

This model is
available in:

Uitzonderlijke betrouwbaarheid

De ZX690-6 is gebouwd om betrouwbaar te werken in uitdagende omgevingen. Dankzij de robuuste functies en versterkte onderdelen, zoals de beschermkap van de reismotor, de spanrol en de versterkte arm, is deze uitzonderlijk duurzaam. De versterkte nieuwe injector verhoogt ook de betrouwbaarheid van de motor, terwijl het hoofdbrandstoffilter voorkomt dat stof het brandstofcircuit binnendringt.

Om uw veiligheid tijdens onderhoud te verbeteren, is de ZX690-6 ontworpen met een leuning op het dek, een standaard schakelaar voor het loskoppelen van de batterij en gemakkelijke toegangspunten. Als u zich weer in de cabine bevindt, biedt de achteruitrijcamera een hoge mate van zichtbaarheid op drukke en veeleisende werklocaties.

Geavanceerde technologie

Dankzij de unieke geavanceerde technologie loopt de ZX690-6 voorop voor grote graafmachines. Het hydraulisch systeem HIOS IIIB zorgt voor uitzonderlijke efficiëntie en een brandstofbesparing van 4% (PWR-modus). Emissies en geluidsniveaus worden verminderd door het nabehandelingsapparaat.

U kunt de motorolie en koelvloeistofniveaus vanuit het comfort van de cabine controleren met behulp van de multifunctionele LCD-monitor. U kunt ook gebruikmaken van ons externe bewakingssysteem, Global e-Service, om de prestaties van uw machine 24 uur per dag te controleren. Hiermee kunt u de efficiëntie maximaliseren en de downtime minimaliseren.

Specificaties

  • TypeZX690LCH-6
  • Motorvermogen (kW)345 kW (463 HP)
  • Bedrijfsgewicht (t)68 700 – 70 600 kg
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop1.5 – 4.0 m³

Andere producten in Grote graafmachines

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden
x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden