Hitachi Construction Machinery

Nederland

ZX490LCH-7

This model is
available in:

You’re in control

U staat centraal in het ontwerp van de nieuwste serie Hitachi ZX-7 graafmachines. Om de machines van de vorige generatie te verbeteren, hebben we nagedacht over de uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd bij een grootschalig project. Daarbij hebben we ons  gericht op uw ervaring in de cabine. Op zoek naar oplossingen, hebben we ons vervolgens
verdiept in manieren waarop we de inzetbaarheid voor u kunnen maximaliseren tijdens de totale levenscyclus van uw machine.

Door u centraal te stellen in de Zaxis-7-serie, nodigen we u uit om controle te nemen
over uw machinepark. Wij nodigen u ook uit om met ons samen te werken, zodat wij
gezamenlijk uw visie kunnen verwezenlijken.

De nieuwe Zaxis-7-serie grote graafmachines biedt u alle controle. U kunt volledig vertrouwen op de prestaties van de machines en de ondersteuning op basis van de technologische expertise en services die Hitachi levert.

Vergroot uw winst

Het succes van uw activiteiten is afhankelijk van de betrouwbaarheid en efficiëntie van uw grondverzetmachines. Met de nieuwste Zaxis-7 grote Hitachi graafmachines kunt u  vertrouwen op de hoogste kwaliteit, een maximale inzetbaarheid, een hogere productie en lagere eigendomskosten – wat allemaal positieve gevolgen heeft voor uw nettoresultaat.

Verhoog uw winst met het indrukwekkende lage brandstofverbruik van deze machines die voldoen aan de Stage V-eisen. De prachtige nieuwe vormgeving van de ZX490-7 en zorgt voor een 11 % lager brandstofverbruik dan voorgaande modellen.

Voel het verschil

De opnieuw ontworpen, geavanceerde cabine van de Zaxis-7-graafmachine biedt u de perfecte werkomgeving. De ultraruime ZX490-7 en ZX530-7 beschikken over een luxueuze toonaangevende cabine die uiterst comfortabel en kwalitatief hoogwaardig is. U profiteert van de laagste geluids- en trillingsniveaus op de markt.

Voel het verschil met de gesynchroniseerde beweging van de stoel en console, die speciaal zijn ontworpen zodat u zich minder moe voelt na een lange werkdag. Profiteer van de ruimste Hitachi-cabine ooit, met verbeterde pedaalposities en veel ruimte voor zowel uw
benen als uw hoofd. Dankzij de eenvoudig verstelbare consolehoogte (met keuze uit drie posities) kunt u comfortabel zitten.

“Het grootste voordeel van de grote graafmachines van Hitachi is ongetwijfeld hun betrouwbaarheid. Dat is erg belangrijk voor ons, natuurlijk naast hoe snel en soepel ze in de groeve te bedienen zijn. De Hitachi machines zijn sterk, duurzaam en kunnen grote rotsblokken aan.”

Pierre-Olivier Apprin
Eigenaar, Réné Apprin & Cie SAS

Specificaties

  • TypeZX490LCH-7
  • Motorvermogen (kW)296 kW (ISO14396)
  • Bedrijfsgewicht (t)50.400 – 52.200 kg
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop2,10 – 2,50 m³
  • Max. graafdiepte (mm)5 790 – 7 770 mm
  • Graafkracht bak (kN)300 - 302 kN

Andere producten in Grote graafmachines

Prijs op aanvraag

Heb je interesse? Neem contact op!

Vul het contactformulier in en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

Contactformulier ZX490LCH-7

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden
x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden