Hitachi Construction Machinery

Nederland

ZX490LCH-6

This model is
available in:

Geavanceerde technologie

Dankzij onze unieke technologie werkt de ZX490LCH-6 met minder brandstof, minder emissies en stiller dan het vorige model. Het hydraulisch systeem HIOS IIIB heeft een positieve invloed op de productiviteit, dankzij de efficiënte zwenkbeweging, giekverlaging, arm- en bakuitloop en resulteert ook in een lager brandstofverbruik en lagere bedrijfskosten.

Een ander voorbeeld van onze geavanceerde technologie is het nabehandelingsapparaat, dat resulteert in minder emissies en een stillere werking. Onze ZX490LCH-6 produceert ook minder vervuilende stoffen dankzij de turbo met variabele geometrie en het grote volume gekoelde uitlaatgasrecirculatiesysteem.

Ultieme duurzaamheid

Ontworpen en ontwikkeld voor grootschalige bouwprojecten en steengroeven, biedt de ZX490LCH-6 een hoge mate van duurzaamheid. In overeenstemming met ons voortdurende streven om de ultieme graafmachine te bouwen, hebben we bescherming voor belangrijke componenten toegevoegd en hoogwaardige materialen gebruikt om te zorgen dat uw grote graafmachine betrouwbare prestaties levert.

De giek is versterkt met dikkere platen en de onderwagen bestaat uit robuuste onderdelen, waaronder de rupsband, hoofdpin, het loopwiel en de beugel en de bovenste rolbeugel. De console in de cabine is gemaakt van weerbestendig materiaal om schade door UV-stralen te voorkomen.

“The biggest benefit that the large Hitachi excavators bring to the business is undoubtedly their reliability. This is very important to us, as well as how fast and smooth they operate in the quarry. The Hitachi machines are strong and durable, and have the capacity to handle large rocks.”

Pierre-Olivier Apprin
Owner, Réné Apprin & Cie SAS

Specificaties

  • TypeZX490LCH-6
  • Motorvermogen (kW)270 kW (ISO14396/ISO9249)
  • Bedrijfsgewicht (t)49 300 – 51 200 kg
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop1.30 – 2.50 m³
  • Max. graafdiepte (mm)5 790 – 7 770 mm
  • Graafkracht bak (kN)295 – 296 kN

Andere producten in Grote graafmachines

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden
x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden