Hitachi Construction Machinery

Nederland

EX3600-6

This model is
available in:

Productiviteit op grote schaal

Onze ultragrote EX3600-6 graafmachine is uitgerust met een krachtige motor voor veeleisende graafwerkzaamheden in ‘s werelds meest uitdagende steengroeven en mijnen.

De emmer met grote capaciteit is gevormd om de efficiëntie van de werking te verbeteren. Een 22m3-graaflaadbak of 21m3 laadbak kan een Hitachi EH3500AC-3-dumptruck in zes passen laden. Beide opties bieden aanzienlijke uitbreek- en graafkracht.

De productiviteit wordt ook versterkt door uitstekend zicht vanuit de cabine. U kunt de omgeving monitoren met behulp van vier (optionele) camera’s, waardoor dode hoeken op de werklocatie worden geëlimineerd. Alle bedieningselementen zijn gemakkelijk te bereiken, wat ook leidt tot een grotere operationele efficiëntie.

Makkelijk onderhoud

We ontwierpen de EX3600-6 met verschillende onderhoudsfuncties om 24/7 betrouwbare prestaties te garanderen op enkele van de meest afgelegen locaties ter wereld. Veel componenten zijn gemakkelijk te openen en te vervangen. Een loopbrug rond het contragewicht biedt gemakkelijke toegang tot de belangrijkste gebieden voor snelle en veilige inspectie en onderhoud. Een automatisch smeersysteem elimineert de noodzaak om dit handmatig te voltooien.

Duurzaamheid is ingebouwd in de EX3600-6, die een duurzaam, stijve doosconstructie en een massief gegoten rupsband bevat. Om schade door rotsen te voorkomen, heeft de graafmachine hoog gemonteerde compacte rijmotoren en een optionele motorbeveiligingsschakelaar. Robuuste volgschakels met toegevoegde rolgeleiders hebben de onderhoudsintervallen verlengd.

Specificaties

  • TypeEX3600-6
  • Motorvermogen (kW)1 450 kW (1 944 HP)
  • Bedrijfsgewicht (t)361 000 kg
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop21.0 - 23.0 m³
  • Max. graafdiepte (mm)8 580
  • Graafkracht bak (kN)1 050.0

Andere producten in Grote graafmachines

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden
x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden