Hitachi Construction Machinery

Nederland

EX2600-6

This model is
available in:

Betrouwbare productiviteit

Ontworpen om te werken in uitdagende steengroeven en mijnen, is onze ultragrote EX2600-6 graafmachine uitgerust met een krachtige motor. De emmer met grote capaciteit is ontworpen om de schep- en laadhandelingen te verbeteren en met een scherpe kantelhoek om de efficiëntie te verhogen.

Een graafbak van 17 m3 of een laadbak van 15 m3 laadt een Hitachi EH1700-3-kiepwagen in drie tot vier passen. Beide opties bieden aanzienlijke uitbreek- en graafkracht.

De productiviteit wordt ook versterkt door een automatisch nivelleringsmechanisme voor efficiënte nivelleringsbewerkingen. Uitstekend zicht vanuit de cabine wordt ondersteund door vier (optionele) camera’s, die dode hoeken op de werklocatie elimineren.

Comfort in de cabine

Alle bedieningselementen in de cabine van de EX2600-6 zijn binnen handbereik, wat leidt tot een grotere operationele efficiëntie. De elektrische joystickhendels zijn gemakkelijk te gebruiken en een multifunctioneel LCD-scherm biedt machinegegevens in één oogopslag. De cabine is voorzien van airconditioning en onder druk om stof buiten te houden en tegelijkertijd een comfortabele werkomgeving te behouden.

Duurzaamheid is ingebouwd in de EX2600-6, die een duurzaam, stijve doosconstructie en solide gegoten rupsband omvat. Om schade door rotsen te voorkomen, heeft de graafmachine hoog gemonteerde compacte rijmotoren en een optionele motorbeveiligingsschakelaar. Robuuste volgschakels met toegevoegde rolgeleiders hebben de onderhoudsintervallen verlengd.

Specificaties

  • TypeEX2600-6
  • Motorvermogen (kW)1 119.0 kW (1 500 HP)
  • Bedrijfsgewicht (t)254 000 kg
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop15.0 - 17.0 m³
  • Max. graafdiepte (mm)8 250 mm
  • Graafkracht bak (kN)830.0

Andere producten in Grote graafmachines

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden
x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden