Hitachi Construction Machinery

Nederland

EX1900-6

This model is
available in:

Ultra-productieve

U kunt op grote schaal zeker zijn van de productiviteit met de ultragrote EX1900-6 graafmachine. Het is uitgerust met een krachtige motor voor veeleisende graafwerkzaamheden in ‘s werelds meest uitdagende steengroeven en mijnen.

De grote emmer is gevormd om de efficiëntie van zijn activiteiten te verbeteren. Een graaflaadbok van 12 m3 kan een Hitachi EH1700-dumptruck in vijf passen laden, terwijl de laadbak van de 11m3-laadbak zes passen nodig heeft. Een automatisch nivelleringsmechanisme zorgt voor een efficiënte nivellering.

De productiviteit wordt ook versterkt door uitstekend zicht vanuit de cabine. U kunt de omgeving monitoren met behulp van vier (optionele) camera’s, waardoor dode hoeken op de werklocatie worden geëlimineerd. Alle bedieningselementen zijn gemakkelijk te bereiken, wat ook leidt tot een grotere operationele efficiëntie.

Ingebouwde duurzaamheid

De EX1900-6 kan 24 uur per dag worden gebruikt op enkele van de meest afgelegen locaties ter wereld en heeft een duurzaam, stijve doosconstructie en een solide gegoten rupsband. De oliekoelers worden op een afstand van de motorradiator geplaatst voor optimale koelingsefficiëntie en om schade door rotsen te voorkomen, heeft de graafmachine hoog gemonteerde compacte rijmotoren en een optionele motorbewaking voor de reismotor.

We hebben de EX1900-6 ontworpen met verschillende eenvoudige onderhoudsfuncties voor betrouwbare prestaties. Veel componenten zijn gemakkelijk te openen en te vervangen. Een loopbrug rond het contragewicht biedt bijvoorbeeld eenvoudige toegang tot de belangrijkste gebieden voor snelle en veilige inspectie en onderhoud.

Specificaties

  • TypeEX1900-6
  • Motorvermogen (kW)810.0 kW (1 086 HP)
  • Bedrijfsgewicht (t)83 800 – 192 000 kg
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop4.40 – 12.0 m³
  • Max. graafdiepte (mm)8,180 – 14,430
  • Graafkracht bak (kN)671.0

Andere producten in Grote graafmachines

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden
x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden