EX1200-7

This model is
available in:

Indrukwekkende productiviteit

De EX1200-7 is geschikt voor mijnbouw, steengroeven en civiele techniek en biedt een hoge productiviteit en een uitstekend brandstofverbruik. Onze ontwerpingenieurs hebben de hef- en graafkracht van de giek verhoogd, het draaimoment en de trekkracht verbeterd en de fronthef opnieuw ontworpen voor een efficiëntere werking.

De productiviteit wordt ook versterkt door uitstekend zicht vanuit de cabine. Een groot LCD-kleurenscherm koppelt met een achteruitkijkcamera op het contragewicht een duidelijk zicht achter de machine. Korte slag hendels en armleuningen stellen u in staat comfortabel te werken voor lange periodes, wat ook leidt tot een grotere operationele efficiëntie.

Makkelijk te onderhouden

We hebben de EX1200-7 ontworpen met verschillende eenvoudige onderhoudsfuncties voor betrouwbare prestaties. Componenten en looppaden zijn gerangschikt voor efficiënt onderhoud en inspectie. Schoonmaken rond de motor gaat sneller en gemakkelijker dankzij de parallelle plaatsing van de radiator en oliekoeler. En de hydrauliekoliefilters van de graafmachine kunnen worden vervangen na 1.000 uur in plaats van 500, waardoor uw bedrijfskosten dalen.

De EX1200-7 is ook ontworpen met een verstevigde onderwagen, inclusief vergrote en robuuste componenten voor een grotere duurzaamheid voor zware toepassingen.

Specificaties

  • TypeEX1200-7
  • Motorvermogen (kW)567.0 kW (760 HP)
  • Bedrijfsgewicht (t)117 000 kg
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop5.90 - 6.50 m³

Andere producten in Grote graafmachines

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden
x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden