Hitachi Construction Machinery

Nederland
Graafmachines van Hitachi

Graafmachines

Als een pionier in het produceren van hydraulische graafmachines, produceren wij het grootste assortiment ter wereld – van een-tons Zaxis minis tot EX-ultra-grote mijnmachines van 800 ton. Elk model profiteert van tientallen jaren ervaring in de productie, bevat toonaangevende technologie en staat bekend om zijn uitzonderlijke betrouwbaarheid.

Mini graafmachines

Goede dingen komen in kleine pakketten, en Hitachi minigraafmachines zijn geen uitzondering. Ontworpen om een grote impact te hebben op grondverzet, landschapsarchitectuur, algemene en wegenbouwprojecten, elk model (van de ZX10U-6 tot de ZX65USB-6) kan worden gebruikt met een verscheidenheid aan bakken en aanbouwdelen. Wanneer uw ruimte beperkt is, passen onze short- en zero-tail swing-modellen perfect.

Medium graafmachines

Waarom zijn middelgrote graafmachines het populairst in ons hele assortiment? Het zou hun veelzijdigheid kunnen zijn voor verschillende toepassingen, van algemene constructie tot steenwinning. Of hun comfortabele cabines met gebruiksvriendelijke bedieningselementen, zuinige motoren of unieke hydraulica. U vindt bewijs van onze toonaangevende graafmachinekennis in elk model.

Grote graafmachines

Uitdagende omgevingen, moeilijke materialen, afgelegen locaties, strakke productiedeadlines – het is allemaal een dagtaak voor grote Hitachi-graafmachines. We hebben deze modellen van 50 tot 800 ton ontworpen om 24/7 te werken op ‘s werelds meest veeleisende vacaturesites. Krachtig, productief en gemakkelijk te onderhouden – ze markeren alles wat een Hitachi-graafmachine op grote schaal moet doen.

elektrische minigravers

Mobiele graafmachines

Op de weg of in het veld, onze mobiele graafmachines bieden u een uitstekende mobiliteit en flexibiliteit voor bouwprojecten, houthandel, betoncentrales, steengroeves en vele andere projecten. Ze delen diverse kenmerken met onze rupsgraafmachines en met gebruik van een grote verscheidenheid aan uitrustingsstukken zijn ze een veelzijdige toevoeging aan een bestaand machinepark. Wanneer u een kleiner bedrijf hebt, zou dit zelfs de enige machine kunnen zijn die u nodig heeft.

Elektrische graafmachines

Elektrische graafmachines worden aangedreven door elektrische motoren in plaats van traditionele verbrandingsmotoren en bieden een duurzaam alternatief. Ze zijn ontworpen om te werken op elektrische energie. Deze machines vertegenwoordigen een belangrijke stap in de richting van een groenere en schonere werkomgeving.

Speciale toepassingen

Ons uitgebreide assortiment bouwmachines omvat door de fabriek aangepaste graafmachines die voldoen aan de eisen van verschillende specifieke industriële toepassingen. Deze omvatten sloop, materiaalbehandeling, bosbouw, ondergrondse uitgraving en afhelling.

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden
x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden