Hitachi Construction Machinery

Nederland

EH5000AC-3

This model is
available in:

Geavanceerde technologie

De EH5000AC-3 is onze grootste dumptruck en een van de technologisch meest geavanceerde in zijn soort. Het is uitgerust met het geavanceerde Hitachi AC-aandrijfsysteem en is de enige die op de markt verkrijgbaar is en waarbij het aandrijfsysteem en de truck door dezelfde fabrikant zijn ontworpen en gebouwd.

We hebben het AC Drive-systeem ontwikkeld met behulp van geavanceerde voortstuwingstechnologie, die ook de Japanse bullet-treinen aandrijft. Het zorgt voor een superieure prestatie, met hogere topsnelheden en sterker elektrisch remmen. De AC wielmotoren zijn ontworpen voor minder onderhoud, hogere beschikbaarheid en hogere rijsnelheden. Het resultaat? Hogere productiviteit en lagere kosten per ton, en een sneller rendement op uw investering.

Gemakkelijke operatie

In de cabine van de EH5000AC-3 vindt u een groot centraal gemonteerd kleurendisplay voor eenvoudige bediening. Het is structureel gezond dankzij de dubbele wandconstructie en trillingen worden tot een minimum beperkt.

De superieure ophanging van de EH5000AC-3 zorgt voor uitstekende manoeuvreerbaarheid, zelfs bij hoge snelheden, en de trailing armlay-out biedt ook eenvoudig onderhoud. Directe toegang tot koelvloeistof, vet, hydraulische olie en motorolie is op de begane grond beschikbaar.

Specificaties

  • TypeEH5000AC-3
  • Motorvermogen (kW)2 125 kW
  • Max. snelheid (km / h)56 km/h
  • Nominale belasting (kg)296 000 kg
  • Body capaciteit (m3) 2:1202 m3
  • Bruto machinegewicht (kg)500 000 kg

Andere producten in Dump trucks

Prijs op aanvraag

Heb je interesse? Neem contact op!

Vul het contactformulier in en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

Contactformulier EH5000AC-3

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden
x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden