Hitachi Construction Machinery

Nederland

EH4000AC-3

This model is
available in:

Uitzonderlijke duurzaamheid

Onze EH4000AC-3 is ontworpen om te werken met onze grootste graafmachines voor mijnbouw (EX3600-6, EX5600-6 en EX8000-6) en heeft uitzonderlijke sleepmogelijkheden en is gebouwd om te werken in de meest veeleisende omgevingen.

Het ontwerp van de dumptruck minimaliseert stress door ladingsschokken over het hele lichaam te dissiperen. Het gefabriceerde kokerprofiel van de EH4000AC-3 en de rechthoekige chassisrailconstructie bieden superieure weerstand tegen buig- en torsiebelastingen. Het geavanceerde veersysteem biedt uitstekende manoeuvreerbaarheid, zelfs bij hoge snelheden.

Hoge veiligheidsniveaus

Veiligheidsniveaus staan ​​hoog op de EH4000AC-3 dankzij de SkyAngle-functie. Een cameramonitor bevindt zich op de linker voorstijl van de cabine, waardoor het zicht aanzienlijk wordt verbeterd. De monitor geeft het beeld van vier camera’s rondom de truck weer, zodat de bestuurder obstakels op de grond kan zien.

Een verscheidenheid aan functies is toegevoegd voor veilig en eenvoudig onderhoud. De vier luchtfilters zijn gemakkelijk toegankelijk en voorzien van evacuatiekleppen, terwijl de batterij- en relaiskasten zich op grondniveau bevinden. De inklapbare trede en vlakke servicetrap binnen de achteras is ook handig voor snel onderhoud.

Specificaties

  • TypeEH4000AC-3
  • Motorvermogen (kW)1 864 kW
  • Max. snelheid (km / h)56 km/h
  • Nominale belasting (kg)221 000 kg
  • Body capaciteit (m3) 2:1154 m3
  • Bruto machinegewicht (kg)384 000 kg

Andere producten in Dump trucks

Prijs op aanvraag

Heb je interesse? Neem contact op!

Vul het contactformulier in en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

Contactformulier EH4000AC-3

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden
x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden