Hitachi Construction Machinery

Nederland

EH3500AC-3

This model is
available in:

Indrukwekkende prestaties

Ontworpen om te werken met onze EX2600-6, EX3600-6 en EX5600-6 ultragrote graafmachines, de EH3500AC-3 heeft uitzonderlijke trekmogelijkheden en is gebouwd om te werken in de meest veeleisende omgevingen. Het geavanceerde Hitachi AC-aandrijfsysteem zorgt voor een soepele en snelle bediening, ongeacht of de truck stilstaat, bergopwaarts rijdt of stuurmanoeuvres uitvoert.

Het pitchcontrolesysteem vermindert het terugspringen en terugveren wanneer de truck over oneffen terrein rijdt en tot stilstand komt. Het slipbesturingssysteem aan de zijkant verkleint de kans op uitglijden wanneer de truck in glibberige omstandigheden draait door gebruik te maken van veranderingen in het koppel van de wielmotor van links naar rechts tijdens het nemen van bochten.

Door het slippen van de band bij het accelereren en het blokkeren van de band tijdens het remmen te verminderen, heeft Hitachi een hoge mate van controle over de dumptrucks bereikt. De EH3500AC-3 heeft een indrukwekkend rijgedrag dat zorgt voor consistente cyclustijden, wat bijdraagt ​​aan een hogere productiviteit.

Gemakkelijke operatie

De ruime cabine past op twee full-size stoelen en heeft een groot meertalig LCD-display in duidelijk zicht op de bestuurder. Dit biedt belangrijke informatie en meldingen over bewerkingen zoals rijsnelheid, motortoerental en transportprestaties en is van onschatbare waarde voor verbeterde veiligheid en eenvoudig onderhoud.

Hitachi heeft verschillende functies ingebouwd om de EH3500AC-3 eenvoudig te bedienen te maken. Voor normaal gebruik zijn slechts twee pedalen nodig – één voor versnelling en één voor de remmen. De hendels en schakelaars voor het bedienen van de carrosserie en richtingverandering bevinden zich op de middenconsole, wat betekent dat ze zich binnen het bereik van de bestuurder bevinden en gemakkelijk te gebruiken zijn.

Specificaties

  • TypeEH3500AC-3
  • Motorvermogen (kW)1 491 kW
  • Max. snelheid (km / h)56 km/h
  • Bruto machinegewicht (kg)181 000 kg
  • Body capaciteit (m3) 2:1117 m3
  • Nominale belasting (kg)322 000 kg

Andere producten in Dump trucks

Prijs op aanvraag

Heb je interesse? Neem contact op!

Vul het contactformulier in en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

Contactformulier EH3500AC-3

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden
x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden