B35E/B40E/B45E/B50E

This model is
available in:

Indrukwekkende prestaties

De machines zijn ontwikkeld door, volgens zowel de Hitachi als de Bell-traditie, de wensen van ondernemers en hun machinisten voorop te zetten. Als reactie heeft Bell zijn praktische 6×6 machines op de markt gebracht. Uitgerust met drie assen, zijn deze ADT’s gebaseerd op de beproefde gelede technologie van hun overeenkomstige modellen. Dit geldt geheel voor de powerhead van de voertuigen waar de beproefde SSM (sealed switch module), CDU (central display unit) en B-drive automotive controller-architectuur zorgen samen voor de volledige reeks standaard Bell-productiviteits- en veiligheidsfuncties, waaronder i-Tip, Tipsafe, Hill Assist en onboard wegen met Fleetm@tic® integratie.

Bell 6×6 ADT’s blijven benchmarks stellen op het gebied van betrouwbaarheid, efficiëntie en rijcomfort met hun praktische design. De knipdumpers leveren enorme productiviteit bij slecht weeromstandigheden. Daarnaast veroorzaken de 6×6 knikdumpers aantoonbaar minder wegschade.

Veilig en productief

De knikdumpers hebben een retarder, waardoor de remefficiëntie wordt verhoogd en de slijtage wordt verlaagd. Deze eigenschappen zorgen samen voor een langere levensduur van de banden in vergelijking met andere machines van vergelijkbare grootte. De pendel as zorgt voor een veiliger rijgedrag en comfort, daarnaast verbetert de achtervering op de knikdumpers het comfort nog meer, wat uiteindelijk resulteert in hogere productiviteit.

Het ontwerp van de bak met platte bodem vermindert de stilstand, inzetbaarheid zal worden verhoogd en contaminatie in bepaalde toepassingen wordt verminderd.

Specificaties

  • TypeB50E
  • Motorvermogen (kW)430 kW (577 hp)
  • Bruto machinegewicht (kg)45 400 kg (100 090 lb)
  • Body capaciteit (m3) 2:127,5 m3 (36 yd3)

Andere producten in Dumptrucks

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden
x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden