Hitachi Construction Machinery

Nederland

Bell dump trucks kopen via Hitachi

OF

Reset

0 Result(s)

Laden... even geduld aub

De dump truck is een voertuig, speciaal ontworpen om grote, zware ladingen te vervoeren en vervolgens af te leveren op iedere gewenste locatie. Onze Bell dump trucks zijn van onschatbare waarde in diverse sectoren. Denk hierbij aan de bouw en de mijnbouw. Ook worden dump trucks vaak gebruikt op boerderijen. Zoekt u een dump truck voor uw werkzaamheden? Dan koop je deze bij Hitachi!

Onverwoestbare dump trucks

Dump trucks zijn geschikt voor de allerzwaarste klussen. In het Nederlands worden ze ook wel een kiepwagen genoemd. Ze zijn robuust, goed wendbaar en onverwoestbaar. Bovendien gaan ze ontzettend lang mee en zullen ze uw werk voor de komende jaren een stuk aangenamer maken.
Bell dump trucks zijn ontworpen met een stevig chassis en een grote laadruimte aan de achterkant van het voertuig. Deze laadruimte is meestal in de vorm van een bak of container en beschikt over een kantelmechanisme. Dit kantelmechanisme stelt de dumptruck in staat om de lading op een gecontroleerde manier te lossen door simpelweg de bak omhoog te brengen. Hierdoor kan de inhoud van de bak op de gewenste locatie gestort worden.

Dump trucks voor de bouwsector en mijnbouw

Zoals eerder geschreven, wordt er in de bouwsector veelvuldig gebruik gemaakt van dumptrucks. Deze dump trucks worden ingezet voor het vervoer van zware bouwmaterialen naar de bouwplaats, het vervoeren van puin en het egaliseren van terreinen. Zo blijft de plek zelf overzichtelijk en te allen tijde gevrijwaard van overtollige materialen.

In de mijnbouw worden dumptrucks gebruikt voor het transporteren van erts, gesteente en andere materialen van de mijn naar de verwerkingsinstallatie of opslaggebieden. Buiten de bouw- en mijnbouwindustrie worden dumptrucks ook regelmatig gebruikt op boerderijen, waar ze ontzettend waardevol zijn bij landbouwactiviteiten. De dumptruck kan immers prima rijden op oneffen terreinen, zoals landbouwgrond. De machine zal altijd stabiel staan, ook in het geval van een stevige stijging of daling.

Grote hoeveelheden vervoeren met een Bell dump truck

Dump trucks kunnen grote hoeveelheden gewassen, veevoer, meststoffen en andere materialen vervoeren. Zo wordt de efficiëntie van de landbouw processen verhoogd: u heeft alle materialen in één keer op de gewenste plek. Tenslotte spelen dumptrucks ook een belangrijke rol in de transportindustrie. Dump trucks worden ingezet om goederen over lange afstanden te vervoeren, waarbij vaak samen wordt gewerkt met andere voertuigen en transportmiddelen.

Uitdagingen

De dumptrucks in het assortiment van Hitachi zijn ontworpen om te voldoen aan de uitdagingen waar men in de bouw, landbouw en transportsector mee geconfronteerd wordt. Dankzij het vermogen om zware ladingen te vervoeren, zijn dumptrucks een cruciaal onderdeel geworden van de moderne industrie en zijn ze tegenwoordig onmisbaar in tal van sectoren.

Intuïtieve besturing

Dump trucks gaan, net als onze graafmachines, met de tijd mee. Ze zijn uitgerust met een bijzonder intuïtieve besturing, een zeer comfortabele bureaustoel en camera’s, die ervoor zorgen dat de chauffeur van dump trucks (haast) geen onverwachte bewegingen hoeft te maken en zeker geen zware werkzaamheden hoeft te verrichten.

Zo kan de chauffeur van de dump truck meerdere uren per dag werken, zonder dat hij hier fysieke moeite voor hoeft te doen. Daarnaast is ervoor gezorgd dat er nauwelijks geluid in de cabine binnenkomt. Ook trillingen zijn uitgesloten. Zo heeft de chauffeur haast een kantoorbaan, terwijl hij toch de loodzware werkzaamheden verricht die van hem verwacht worden.

In het verleden was de baan van chauffeur een hele zware, maar hier zijn de laatste jaren flinke slagen gemaakt. De dumptruck zelf wordt krachtiger, terwijl het werk van de chauffeur steeds lichter wordt. Bovendien zijn er ook stappen gezet op het gebied van veiligheid. Het risico was altijd al bijzonder klein, maar is door toegenomen innovaties nu nog beperkter geworden.

Een dumptruck koop je bij Hitachi

Bij het vervoeren van goederen in verschillende soorten en maten is het belangrijk dat u de juiste dump truck gebruikt. Bij Hitachi hebben we een divers assortiment aan dumptrucks met verschillende specificaties, zodat er een geschikte dump truck is voor iedere situatie.

Wij bieden sinds 2020 de dumptrucks van Bell exclusief in Nederland aan. De dumptrucks die Hitachi zelf fabriceert, zijn te groot. Hierdoor zijn ze vaak niet geschikt voor de Nederlandse markt. Uiteraard kunnen wij wel Hitachi dumptrucks leveren. Neem hier vooral contact met ons op, om meer informatie te verkrijgen. De dumptrucks van Bell zijn juist uiterst geschikt voor Nederland.

Door deze Bell dumptrucks aan te bieden, kunnen we u een nog uitgebreider assortiment aan voertuigen aanbieden. Met deze toevoeging wordt een passende totaaloplossing aangeboden aan onze klanten, met zowel de verkoop, verhuur als serviceoplossingen voor dit type voertuig. Als u in de markt bent voor een hoogwaardige dumptruck, bent u bij ons aan het juiste adres.

Interesse in een Bell dump truck?

Bent u klaar om de kracht en efficiëntie van een van onze Bell dumptrucks te ervaren? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Ons kundige team van experts staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de dump truck die voldoet aan al uw wensen. Ontdek de veelzijdigheid en kracht van Hitachi in combinatie met Bell, en profiteer van de vele voordelen die onze dump trucks bieden.

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden
x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden