Hitachi Construction Machinery

Nederland

De perfecte compacte partners

Hitachi compacte graafmachines en wielladers zijn perfecte partners op een verscheidenheid van jobsites, waarbij ze buitengewone efficiëntie, veelzijdigheid en comfort bieden.

Ingenius ontwikkeld om meer delen van een jobsite te bereiken dan grotere modellen, zijn ze eenvoudig te manoeuvreren en kunnen gemakkelijk van het ene werk naar het andere getransporteerd worden. Geschikt voor diverse uitrustingsstukken, laten ze zich in grote mate met controle en precisie bedienen.

Zij zijn ook de perfect partners voor uw business – ontwikkeld om betrouwbaar te werken, met een laag brandstofverbruik en eenvoudig te onderhouden. Zodat u exceptionele productiviteit met lage eigendomskosten mag verwachten.

Mis het niet – neem contact met ons op

Contactformulier

Voordelen

  • Gemakkelijk te transporteren
  • Flexibel en kostenefficiënt
  • Comfortabele werkruimte
  • Gemakkelijke operatie
  • Uitstekende zichtbaarheid
De samenwerking tussen de twee Hitachi-machines is fantastisch. Het voordeel van beide machines op het terrein is dat u materiaal kunt oppakken en verplaatsen met de graafmachine en het vervolgens naar een centraal punt kunt overbrengen voordat u de wiellader gebruikt om het puin en de begroeiing te verwijderen. Dit zorgt voor een naadloze en effectievere werking.

Sven Susewind
Eigenaar, Susewind Garten- & Landschaftsbau

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden
x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden