De nieuwe Hitachi ZW-7 wielladers

ZW180_BANNER_HOMEPAGE

Bekijk de nieuwe Hitachi wielladers in actie

Ontdek hoe de nieuwe ZW-7 graafmachines u de controle geven

Hitachi_wheelloader_ZW180_5

Voel het verschil

Na een dag in de ruime, geheel opnieuw ontworpen cabine zullen machinisten zich eerder fris dan vermoeid voelen en met tevredenheid terugkijken op een productievere werkdag.

De ZW-7 wielladers bieden ultiem comfort doordat het geluids- en trillingsniveau tot de laagste op de markt behoren.

Er is veel aandacht besteed aan het bedieningsgemak, wat tot uiting komt in een verbeterde stoel met gemonteerde elektrische bedieningshendels, ergonomische multifunctionele hendel, stuur met antislip, 40% grotere en geheel verstelbare armleuning met geïntegreerde besturingseenheid en handig schakelpaneel aan de zijkant.

Service monteur Hitachi

Meer winst, maximale productiviteit

Dankzij de indrukwekkende brandstofzuinigheid, efficiëntie en veelzijdigheid van de ZW-7 wielladers kunnen ondernemers hun omzet vergroten.

De productiviteit wordt verder door de kortere cyclustijden die mogelijk zijn dankzij de functie voor extra vermogen. Deze verhoogt automatisch het toerental, zodat de rijsnelheid ook op hellingen gelijk blijft.

De ZW-7 wielladers zijn ultra betrouwbaar dankzij de duurzame onderdelen, intelligente preventiesystemen en voorzieningen voor gemakkelijk onderhoud – zoals het verbeterde koelsysteem – wat de productiviteit significant vergroot.

Hitachi_wheelloader_ZW180_3

Totale controle en ondersteuning

Om ondernemers en machinisten tijdens de gehele lifecycle van de nieuwe ZW-7-wielladers te ondersteunen biedt Hitachi een breed scala aan aftersalesservices aan, zoals monitoring op afstand.

Owner’s Site en ConSite (onderdeel van Global e-Service) en de ConSite Pocket-app, om de prestaties te monitoren, locaties bij te houden en onderhoud te plannen.

Daarnaast biedt Hitachi bij iedere aanschaf van een machine standaard de Powertrain Garantie. Hierbij wordt er 5 jaar garantie op de powertrain (de olie gesmeerde delen) gegarandeerd, met een max van 9.000 uur. Hier komen dus geen extra kosten bij!

Benieuwd naar onze nieuwe ZW-7?

Neem dan contact op met een van onze vertegenwoordigers of dealers bij u in de buurt!

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden
x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden